Fun Tumbling 10

10 x 2.0 x 0.50 meter

Excl. btw. € 2950,- Meer product informatie

Fun Tumbling 12

12 x 2.0 x 0.50 meter

Excl. btw. € 3350,- Meer product informatie

Fun Tumbling 15

15 x 2.0 x 0.50 meter

Excl. btw. € 3750,- Meer product informatie

Fun Tumbling 18

18 x 2.0 x 0.50 meter

Excl. btw. € 4450,- Meer product informatie

Waarom een tumblingbaan kopen bij Thumbling4all?

 

Tumbling is nog een redelijk jonge en nieuwe sport die nog niet door veel kinderen beoefend wordt. Toch zijn er al meerdere aanbieders waar u een tumblingbaan kunt kopen. Lees hier enkele redenen waarom u een tumblingbaan zou kunnen aanschaffen, en waarom specifiek bij Tumbling4all.

 

Plezier voor kinderen

 

Omdat tumbling nog geen hele bekende sport is die overal kan worden beoefend, kunt u relatief meer kinderen hiermee kennis laten maken. Een tumblingbaan vormt zo een aparte ‘attractie’ die meer kinderen aanzet tot het volgen van turn- of gymlessen. Tumbling is erg geschikt voor kinderen die wel graag fysiek bezig zijn, maar bijvoorbeeld het ritmische aspect van het populaire streetdance minder leuk vinden.

 

Gemakkelijk op te blazen

 

Handig om te weten bij het kopen van een tumblingbaan is de tijd die nodig is de baan op te blazen. Goed nieuws hierbij is dat alle tumblingbanen van Tumbling4all, kunnen worden opgeblazen binnen 5 minuten. Bovendien kunnen ze tot 48 uur lang voldoende druk houden om oefeningen op te doen.

 

Minder kans op blessures

 

Een tumblingbaan heeft als typerend kenmerk dat deze veerkrachtig is. Dit zorgt niet alleen voor extra veerkracht bij hoge sprongen, maar zorgt ook voor een zachtere landing. Dit vermindert weer de krachten die armen en benen moeten opvangen bij de landing, maar biedt ook extra veiligheid tijdens een onverwachte val.

 

Goedkoopste in Nederland

 

Zoals gezegd zijn er meerdere aanbieders waar u een tumblingbaan kunt kopen. Wanneer u echter prijzen gaat vergelijken komt u al snel tot de ontdekking dat de tumblingbanen van Tumbling4all echt de goedkoopste zijn. En dat zonder aan kwaliteit in te leveren.

 

Persoonlijk contact

 

U besluit niet zomaar even een tumblingbaan te kopen, dit is een forse investering. Daarbij wilt u graag goede voorlichting over de producten ontvangen, en weten waar u terecht kunt voor eventuele vragen of problemen. Tumbling4all biedt dit allemaal door middel van persoonlijk contact.